Lossnay szellőztető

  Szellőztetés, hő és páratartalom visszanyerés a MITSUBISHI Lossnay szellőztetővel. Minden épületben szükség van friss levegőre annak érdekében, hogy a bent tartozkódóknak egészséges és kényelmes környezetet biztosítsunk. A külső levegő azonban gyakran túl hideg vagy túl meleg ahhoz, hogy közvetlenül bevezethessük az épületbe.

  A MITSUBISHI Lossnay szellőztető a hagyományos szellőzéssel ellentétben nyáron nem csak a friss levegő bevezetését biztosítja, hanem a hőmérsékletet és a páratartalmat is szabályozza, ami akár 7,5 kW megtakarításnak felel meg. A Lossnay hőcserélő nem a levegő kondicionálására szolgál, mivel egy épület hőszükségletének biztosításához nagyobb légszállítás szükséges, mint a szellőztető által biztosított légáramlás.

   A MITSUBISHI Lossnay a hatékony hővisszanyeréssel takarít meg energiát. Így a szükséges fűtés és hűtési teljesítmény számottevően csökkenthető. A hővisszanyerési funkciója révén télen visszanyerhető az elvezetett levegő energiája, csak csekély kiegészítő fűtés szükséges. Ezzel akár 8,2 kW megtakarítására van lehetőség.

Kapcsolódó oldalak